FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

D o p u n a vijesti HNA 4511 naslovom

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Naslov vijesti HNA 4511, koja jetehničkom greškom ostala bez naslova, glasi: "HAK: promet izmeđuKarlobaga i Senja još obilazno"
ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Naslov vijesti HNA 4511, koja je tehničkom greškom ostala bez naslova, glasi: "HAK: promet između Karlobaga i Senja još obilazno"

Objavljujemo vijest s naslovom:

HAK: PROMET IZMEĐU KARLOBAGA I SENJA JOŠ OBILAZNO

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Promet dionicom između Karlobaga i Senja gdje se jučer prevrnula i eksplodirala cisterna, zbog očevida se još odvija obilazno, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Vozi se pravcem Senj-D23-Žuta Lokva i Karlobag-D25-Gospić.

Mokrih cesta i magle koja ponegdje smanjuje vidljivost na manje od 100 metara ima na cestama u Istri, Lici, u središnjoj Hrvatskoj, kao i na dionici autoceste A6 od tunela Pod vugleš do tunela Čardak.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A1 Split-Zagreb od Maruna preko Maslenice do izlaza Zadar 2, gdje je brzina ograničena na 60 km/h, te na autocesti A6 od Rijeke do Zagreba na dionici Kikovica-tunel Tuhobić.

U ostalom dijelu zemlje ceste su suhe i promet se odvija nesmetano, bez posebnih ograničenja, izuzev na dijelovima gdje su radovi na obnovi kolnika.

Duž jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja.

Tunel Učka je od prošle noći zatvoren za promet svake noći do 16. listopada u vremenu od 22 do 6 sati, zbog asfaltiranja.

Na graničnim prijelazima Macelj i Bregana povremeno je pojačan izlaz teretnih motornih vozila. Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez zadržavanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙