FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

'CROATIA-BATERIJE' DISTRIBUIRA PROIZVODE 'JOHNSON WAX-A'

ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Croatia-baterije d.d.,članica Orbico grupe, preuzela je uvoz i distribuciju proizvoda zakućanstvo multinacionalne kompanije SC Johnson Wax, objavili su danasiz te tvrtke.
ZAGREB, 11. listopada 2004. (Hina) - Tvrtka Croatia-baterije d.d., članica Orbico grupe, preuzela je uvoz i distribuciju proizvoda za kućanstvo multinacionalne kompanije SC Johnson Wax, objavili su danas iz te tvrtke.

Uz SC Johnson Wax, Croatia-baterije distribuira i proizvode niza drugih svjetskih kompanija, poput Varte, General Electrica, Kodaka, Agfe i dr.

Uz distribuciju, Croatia-baterije bavi se i proizvodnjom svjetiljka, a više od 90 posto proizvodnje plasira na inozemna tržišta, poput Njemačke, Austrije, Slovenije, Francuske, Ukrajine, Rusije, Finske i dr. Uz to, nedavno je otvorila i tržište Egipta, a uskoro će krenuti i prva isporuka svjetiljki za jedno od najvećih tržišta na svijetu, Indiju.

Većinski, 78 postotni vlasnik Croatia-baterija je Branko Roglić, vlasnik Orbico grupe. U vlasništvu Hrvatskog fonda za privatizaciju još je oko 15 posto dionica te tvrtke, dok su mali dioničari vlasnici oko 6 posto dionica Croatia-baterija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙