FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V A Ž N A OBAVIJEST: PROMJENA NAJAVE - SVIJET, ZA SRIJEDU 6. LISTOPADA

ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Šef izaslanstva Europske komisijeu Republici Hrvatskoj Jacques Wunenburger, ministar vanjskih poslovaHrvatske Miomir Žužul i ministrica za europske integracije KolindaGrabar Kitarović održat će u srijedu zajedničku tiskovnu konferencijuza novinare u 16,30 sati u zgradi Vlade RH, priopćeno je u srijedu izUred EK u Zagrebu.
ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Šef izaslanstva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Jacques Wunenburger, ministar vanjskih poslova Hrvatske Miomir Žužul i ministrica za europske integracije Kolinda Grabar Kitarović održat će u srijedu zajedničku tiskovnu konferenciju za novinare u 16,30 sati u zgradi Vlade RH, priopćeno je u srijedu iz Ured EK u Zagrebu.

Na konferenciji za novinare Wunenburger, Žužul i Grabar Kitarović iscrpno će predstaviti strateški dokument Europske komisije "Pretpristupnu strategiju za Republiku Hrvatsku", koja će utvrditi točan iznos i vrstu pomoći EU-a Republici Hrvatskoj, dodaje se u priopćenju.

Prethodno zakazan briefing za novinare u prostorijama izaslanstva Europske komisije u Zagrebu se stoga otkazuje, nastavlja se u priopćenju.

Prezentacija dokumenta o pretpristupnoj strategiji za RH uslijedit će nakon što ga Europska komisija u srijedu u Bruxellesu usvoji u paketu s godišnjim izvješćima za preostale zemlje kandidate za članstvo u Europskoj uniji - Rumunjsku, Bugarsku i Tursku.

Izaslanstvo EK u svom priopćenju podsjeća da će se pretpristupna strategija za Hrvatsku moći primjenjivati nakon što taj dokument potvrdi i Vijeće ministara Europske unije i Europski parlament

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙