FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ VLADIMIRA NEKIĆA

ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Rodbina, brojni prijatelji,sportaši, bivši i sadašnji rukometni reprezentativci te igračirukometnog kluba "Zagreb" oprostili su se danas na komemoraciji uStarogradskoj viječnici od istaknutog igrača i rukometnog djelatnikaVladimira Nekića, koji je nakon duge i teške bolesti umro u petak, 1.listopada, u Zagrebu u 46. godini.
ZAGREB, 5. listopada 2004. (Hina) - Rodbina, brojni prijatelji, sportaši, bivši i sadašnji rukometni reprezentativci te igrači rukometnog kluba "Zagreb" oprostili su se danas na komemoraciji u Starogradskoj viječnici od istaknutog igrača i rukometnog djelatnika Vladimira Nekića, koji je nakon duge i teške bolesti umro u petak, 1. listopada, u Zagrebu u 46. godini.

O rukometnom zanesenjaku, rođenom vođi, kapetanu i treneru, tehniku i direktoru Hrvatske rukometne reprezentacije, koja je na Olimpijskim igrama 1976. godine u Atlanti osvojila prvo olimpijsko zlatno odličje za Hrvatsku govorili su njegov prvi trener iz rodnog Siska Milivoj Šarko, direktor RK "Zagreba" Bartol Kaleb i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran.

Posljednji oproštaj od Vladimira Nekića održan je danas na Krematoriju zagrebačkog groblja Mirogoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙