FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I NA SLJEMENU NAJBOLJE SKIJAŠICE SVIJETA

ZAGREB, 2. listopada 2004. (Hina) - Na jesenskom sastanku Svjetskeskijaške federacije (FIS), u Zuerichu, potpisan je u subotu ugovor oorganizaciji utrke slaloma Svjetskog kupa za skijašice, koja će seodržati 20. siječnja 2005. na zagrebačkom Sljemenu, izvijestio jeglasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller.
ZAGREB, 2. listopada 2004. (Hina) - Na jesenskom sastanku Svjetske skijaške federacije (FIS), u Zuerichu, potpisan je u subotu ugovor o organizaciji utrke slaloma Svjetskog kupa za skijašice, koja će se održati 20. siječnja 2005. na zagrebačkom Sljemenu, izvijestio je glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza Ozren Mueller.

Ugovor su potpisali predsjednik FIS-a Gian Franco Kasper i glavna tajnica Sarah Lewis, te čelni ljudi organizacijskog odbora sljemenske utrke predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Srećko Ferenčak i direktor hrvatske skijaške reprezentacije Vedran Pavlek.

Potpisani ugovor posljednja je potvrda da će Sljeme biti domaćin najboljim skijašicama svijeta početkom sljedeće godine. Ovog tjedna u Zagrebu je boravio i čelni čovjek Svjetskog kupa skijašica Kurt Hoch, koji je izrazio uvjerenje da će svi radovi na uređenju staze biti dovršeni na vrijeme.

Sljemenska utrka na rasporedu je nakon Cortine D'Ampezzo, a prije mariborske "Zlatne lisice".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙