FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: normaliziran promet na d23

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Nakon sanacije mjesta prometnenesreće koja se dogodila na D23 u šumskom predjelu Kapele, promet seod 20 sati odvija redovno, izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Nakon sanacije mjesta prometne nesreće koja se dogodila na D23 u šumskom predjelu Kapele, promet se od 20 sati odvija redovno, izvijestio je večeras HAK.

Promet je vrlo gust na Zagrebačkoj obilaznici, osobito od čvora Buzin u smjeru zapada i prema Velikoj Gorici, pa HAK moli vozače za strpljenje, ili neka voze alternativnim cestama kroz grad Zagreb. Pojačan je promet i na autocesti A1 Zagreb-Karlovac u oba smjera, no veće gužve nisu dojavljene.

Ostalim cestama u zemlji promet se odvija bez posebnih ograničenja. Kraći zastoji ipak su mogući na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi. Na području Istre, Kvarnera, te u kontinentalnom i sjeverozapadnom dijelu zemlje, kolnici su mjestimice mokri i skliski od kiše, što zahtijeva pozorniju vožnju i držanje sigurnog razmaka.

Na GP Bajakovo kolone teretnih vozila čekaju duže vrijeme na izlaz iz zemlje, dok je GP Pasjak do daljnjega zabranjen prijelaz teretnim vozilima zbog tehničkih poteškoća sa slovenske strane, te se vozila preusmjeravaju na GP Rupa. Ostalim graničnim prijelazma prometuje se nesmetano.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙