FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SJEDNICA VIJEĆA PULA FILM FESTIVALA

ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Pod predsjedanjem ministra kultureBože Biškupića u Zagrebu je danas održana sjednica Vijeća Pula filmfestivala, priopćeno je iz kabineta ministra.
ZAGREB, 1. listopada 2004. (Hina) - Pod predsjedanjem ministra kulture Bože Biškupića u Zagrebu je danas održana sjednica Vijeća Pula film festivala, priopćeno je iz kabineta ministra.

Izvješće o ostvarenu programu 51. Pula film festivala, koje jednoglasno prihvaćeno, podnio je v.d. ravnatelja Mladen Lučić, posebno se osvrnuvši na programski dio i financijski poslovanje koje je bilo pozitivno.

Ocijenjeno je da je program festivala bio izuzetno kvalitetan te je izraženo zadovoljstvo brojem gledatelja (oko 35.000) i prodanih ulaznica.

Iako je festival trajao tri dana duže od prošlogodišnjeg i dodijeljeno mu manje sredstava, kako je rečeno, nije izašao iz financijskih okvira.

Konstatirano je da je hrvatski film u stalnom kvalitativnom usponu te da Pulski filmski festival kao krovni festival nacionalnog filma ispunjava svoju funkciju.

Bilo je riječi i o nekim nedostatcima, koncepciji i organizaciji sljedećeg festivala.

Sjednici Vijeća nazočili su i istarski župan Ivan Jakovčić i pulski gradonačelnik Luciano Dellbianco.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙