FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEST AMERIKANACA OZLIJEĐENO U MOSULU, SUKOBI U BAGDADU

BAGDAD/MOSUL, 29. rujna 2004. (Hina) - Šestorica američkih vojnika idvojica Iračana ozlijeđena su u eksploziji automobila-bombe priprolasku američkog vojnog konvoja u sjevernom iračkom gradu Mosulu, anovi sukobi izbili su i u Bagdadu, doznaje se u srijedu iz američkih iiračkih izvora.
BAGDAD/MOSUL, 29. rujna 2004. (Hina) - Šestorica američkih vojnika i dvojica Iračana ozlijeđena su u eksploziji automobila-bombe pri prolasku američkog vojnog konvoja u sjevernom iračkom gradu Mosulu, a novi sukobi izbili su i u Bagdadu, doznaje se u srijedu iz američkih i iračkih izvora.

Automobil-bomba u Mosulu je eksplodirao u utorak kasno navečer po mjesnom vremenu pri prolasku američkog vojnog konvoja. Ozlijeđena su šestorica američkih vojnika, objavila je američka vojska. Iz iračkih izvora doznaje se da su u napadu ozlijeđena i dvojica Iračana, čuvari mjesnog sveučilišta.

U međuvremenu, u Bagdadu su u srijedu izbili novi sukobi. Američke i iračke snage sukobile su se s pobunjenicima u glavnoj bagdadskoj ulici Haifi, objavilo je iračko ministarstvo unutarnjih poslova. Podataka o žrtvama još nema.

Osim toga, američki bojni zrakoplov uništio je raketni bacač postavljen na jednom vozilu u bagdadskoj četvrti Sadr City. U napadu je poginuo jedan muškarac, a jedna žena je ozlijeđena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙