FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZA MASHBURNA IZGUBLJENA SEZONA

LOS ANGELES, 28. rujna 2004. (Hina/dpa) - Jamal Mashburn, krilni igračNew Orleans Hornetsa, propustit će predstojeću sezonu NBA lige zbogozljede desnog koljena koja ga mući već duže vrijeme.
LOS ANGELES, 28. rujna 2004. (Hina/dpa) - Jamal Mashburn, krilni igrač New Orleans Hornetsa, propustit će predstojeću sezonu NBA lige zbog ozljede desnog koljena koja ga mući već duže vrijeme.

"Preko ljeta pozorno smo pratili situaciju i bili smo u stalnom kontaktu s Mashburnom. Nažalost, moramo objaviti da se stanje nije poboljšalo. Zajedno smo odlučili da je najbolje da ne igra u novoj sezoni. Unatoč tome, ostajemo optimistični i nadamo se da će Mashburn nastaviti karijeru", izjavio je glavni menadžer Hornetsa Allan Bristow.

Iako teška srca Mashburn se pomirio sa situacijom i svjestan je da se u ovom trenutku ne može ništa učiniti kako bi ponovno zaigrao.

"Situacija je frustrirajuća, i nažalost ništa ne mogu poduzeti kako bi se promijenila. Sve sam pokušavao, ali nije došlo do poboljšanja. Teško je odreći se nečega što voliš. Preostaje mi nada da će mirovanje pomoći da se ozljeda zaliječi. Želim još igrati i nadam se da ću za godinu dana, ili možda kasnije, ponovno moći na teren", kazao je 31-godišnji Mashburn, koji je prošle sezone zbog ozljede odigrao samo 19 utakmica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙