FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

STOCKTONOV DRES ODLAZI U MIROVINU

SALT LAKE CITY, 22. rujna 2004. (Hina/AFP) - NBA momčad Utah Jazzodužit će se svojoj legendi Johnu Stocktonu umirovljenjem dresa sbrojem 12, kojeg je Stockton nosio 19 godina igrajući za ekipu iz SaltLake Citya. Svečanost bi se trebala dogoditi 22. studenoga za vrijemeutakmice Utaha i New Orleans Hornetsa.
SALT LAKE CITY, 22. rujna 2004. (Hina/AFP) - NBA momčad Utah Jazz odužit će se svojoj legendi Johnu Stocktonu umirovljenjem dresa s brojem 12, kojeg je Stockton nosio 19 godina igrajući za ekipu iz Salt Lake Citya. Svečanost bi se trebala dogoditi 22. studenoga za vrijeme utakmice Utaha i New Orleans Hornetsa.

Stockton je 80-tih i 90-tih godina prošlog stoljeća s Karlom "Poštarom" Maloneom činio najubojitiji dvojac NBA lige. Svojim asistencijama izluđivao je protivnike, a odličan je bio i u obrambenim zadaćama. Karijeru je okončao 2003. kao najbolji igrač svih vremena po broju asistencija (15.806) i ukradenih lopti (3.265). Godine 1992. igrao je za legendarni Dream Team koji je na OI u Barceloni osvojio zlatnu medalju. Jedini cilj koji nije ispunio je naslov prvaka NBA lige.

Na popisu igrača Utah Jazza čiji su dresovi umirovljeni nalaze se još Pete Maravich (7), Darrell Griffith (35), Mark Eaton (53) i Jeff Hornacek (14).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙