FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladi umjetnici Blažun i Bračić nastupili u Samoboru

SAMOBOR, 27. rujna 2004. (Hina) - Koncertom Tomislava Blažuna na gitarii Javora Bračića na klaviru počeo je večeras u Galeriji Prica Pučkogotvorenog učilišta u Samoboru "Ciklus mladih" u okviru 29. samoborskeglazbene jeseni.
SAMOBOR, 27. rujna 2004. (Hina) - Koncertom Tomislava Blažuna na gitari i Javora Bračića na klaviru počeo je večeras u Galeriji Prica Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru "Ciklus mladih" u okviru 29. samoborske glazbene jeseni.

Blažun je svirao djela Bacha, Fumića i Josea, a Bračić Juranića, Beethovena, Skrjabina i Schumanna, priopćeno je iz samoborskog Otvorenog učilišta.

Ta dva vrhunska mlada umjetnika kandidati su za nagradu za najbolju izvedbu koju dodjeljuje stručni žiri u sastavu Zlatko Madžar, Josip Novosel, Ljubomir Gašparović, Berislav Šipuš i Goran Merčep, te za nagradu Pučkog otvorenog učilišta za najbolju izvedbu djela hrvatskog autora.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta, 29. samoborska glazbena jesen održava se od 24. rujna do 10. listopada, a sudjeluju glazbenici iz inozemstva i Hrvatske, među kojima Zagrebački solisti, HGM Jazz orkestar Zagreb i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙