FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POI: PREZADOVOLJNI SMO NASTUPM PLIVAČA

ATENA, 25. rujna (Hina) - Nismo zadovoljni, nego prezadovoljnirezultatima hrvatskih plivača na Paraolimpijskim igrama u Ateni,"istaknula je izbornica plivačke ekipe, Jasna Lulić Drenjak.
ATENA, 25. rujna (Hina) - Nismo zadovoljni, nego prezadovoljni rezultatima hrvatskih plivača na Paraolimpijskim igrama u Ateni," istaknula je izbornica plivačke ekipe, Jasna Lulić Drenjak.

U Ateni je nastupilo troje hrvatskih plivača - Mihovil Španja, Ana Sršen, te Nataša Sobočan. Španja je osvojio tri brončane medalje, Ana je bila četvrta na 400 slobodno, dok je Nataša ostala bez finala u svoje dvije discipline.

"Teško je u plivanju očekivati medalje, mi smo priželjkivali jednu, a Miha je osvojio tri, Ana je isplivala sjajno obje discipline, nažalost u jednoj je diskvalificirana, dok je Nataša rezultatski podbacila, no ona cijele godine ima problema s ozljedom ramena i leđa," ocjenila je nastup naših plivača Lulić Drenjak.

Mihovil Španja je apsolutni hrvatski junak Paraolimpijskih igara u Ateni. U tri dana, tri discipline i tri bronce - na 100 leđno, 200 mješovito i 400 slobodno.

"Očekivali smo da bi s novim osobnim rekordima ušao u borbu za vrh, ali ne i tri odličja," dodala je.

Jasna Lulić Drenjak je istaknula kako nastupom u Ateni može biti zadovoljna i Ana Sršen. Premda je naša najpoznatija paraolimpijka osvojila najgore, četvrto mjesto na 400 slobodno, u kvalifikacijama i finalu popravila je svoj osobni rekord za skoro osam sekundi, dok je na 100 prsno diskvalificirana zbog pogrešnog okreta.

"Problem je što suci nisu dovoljno educirani o tehnikama okreta, još uvijek mislim da Ana nije načinila pogrešku. Da nije diskvalificirana i u toj disciplini bi popravila svoj osobni rekord za tri sekunde. Učinila je veliki napredak i veliki uspjeh," zaključila je izbornica plivačke vrste.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙