FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KONJIČKI SPORT: ANTE ŠIMLEŠA PETI

ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Deveto izdanje preponskog konjičkogturnira Grand Prix CSIO u Zagrebu ove godine ima velikoga protivnika -kišu. Današnja posljednja utakmica je otkazana, a za sutra jedino jesigurno da će biti održana utakmica za Samsung Kup nacija, a o ostalimutakmicama će se odlučiti ovisno o vremenskim uvjetima.
ZAGREB, 24. rujna 2004. (Hina) - Deveto izdanje preponskog konjičkog turnira Grand Prix CSIO u Zagrebu ove godine ima velikoga protivnika - kišu. Današnja posljednja utakmica je otkazana, a za sutra jedino je sigurno da će biti održana utakmica za Samsung Kup nacija, a o ostalim utakmicama će se odlučiti ovisno o vremenskim uvjetima.

Današnji dan je za predstavnike Hrvatske počeo odlično. U prvoj utakmici u kojoj su startali mladi konji pobijedio je Poljak Grzegorz Kubiak sa Ritusom, a naš Denis Gugić s Laremusom je bio 14. U drugoj utakmici visine 1.35 metara pobijedio je Irac Brian Duff sa Colette B., a čak dvojica hrvatskih jahača su bila odličćno plasirana -na petom mjestu Ante Šimleša sa Glucksfee i 13. Geza Nađ sa Aladinom, obojica bez kaznenih bodova.

Izvučen je redoslijed ekipa koji će startati sutra u Samsung kupu nacija. Prva će na parkur Austrija, a potom Mađarska, Švicarska, Češka, Italija, Belgija, Poljska, Irska, Švedska, Hrvatska, Slovenija, Slovačka i Njemačka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙