FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KONJANIČKA FORMULA JEDAN NA ZAGREBAČKOM HIPODROMU

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Na Zagrebačkom hipodrom će se od 24.do 26. runja održati najelitnije konjaničko nastacanje, Svjetki kup upreponskom jahanju, kojeg mnogi smatraju konjaničkom formulom 1.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Na Zagrebačkom hipodrom će se od 24. do 26. runja održati najelitnije konjaničko nastacanje, Svjetki kup u preponskom jahanju, kojeg mnogi smatraju konjaničkom formulom 1.

"Hipodrom Zagreb će po deveti put ugostiti najbolje konjaničke parove iz dvadesetak zemalja Europe, a uvjeren sam da će i Hrvatska ove godine imati reprezentaciju koja će se moći suprostaviti najboljim europskim jahačima", rekao je ravnatelj Hipodroma Zagreb i još uvijek naš najbolji jahač Ante Šimleša, koji je potvrdio da je Hipodrom sada spreman pružiti potpuni konfor za 10.000 posjetitalja.

Želja konjaničkih djelatnika Zagreba je da se svake subote i nedjelje na Hipodromu održi neka konjanička priredba, a po riječima predsjednika zagrebačkog konjaničkog saveza dr. Stjepana Grileca kladionica, koja će već od ovog vikenda biti u funkciji tijekom galopskih i kasačkih utrka može biti značajan izvor ne samo popularizacije nego i značajan izvor financiranja ovog atraktivnog, ali skupog sporta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙