FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DANCI BI POVUKLI SNAGE IZ IRAKA AKO IZBORI NE USPIJU

KOPENHAGEN, 20. rujna 2004. (Hina/dpa) - Danci bi trebali povući 500pripadnika vojnih snaga iz Iraka ako izbori u toj zemlji, čije jeodržavanje planirano u siječnju iduće godine, ne uspiju, rezultati suistraživanja javnog mišljenja što ih je za list Berlinsgske Tidendeproveo institut Gallup.
KOPENHAGEN, 20. rujna 2004. (Hina/dpa) - Danci bi trebali povući 500 pripadnika vojnih snaga iz Iraka ako izbori u toj zemlji, čije je održavanje planirano u siječnju iduće godine, ne uspiju, rezultati su istraživanja javnog mišljenja što ih je za list Berlinsgske Tidende proveo institut Gallup.

Ukupno 54 posto Danaca smatra da bi se danski vojnici trebali povući iz Iraka ukoliko izbori ne uspiju, a 41 posto ih smatra da vojnici trebaju ostati ondje. Preostalih pet posto ispitanika bilo je neodlučno.

"To je jasan signal o tomu kakva bi trebala biti buduća iračka politika", ocijenio je glasnogovornik Liberalne stranke Troels Lund Poulsen dodajući kako u stranci smatraju da bi danski vojnici trebali ostati u Iraku dok to budu željeli Iračani i UN.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙