FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U INDONEZIJI SE ODRŽAVA DRUGI KRUG PREDSJEDNIČKIH IZBORA

DŽAKARTA, 20. rujna 2004. (Hina/Reuters) - U Indoneziji,najmnogoljudnijoj muslimanskoj zemlji na svijetu, u ponedjeljak seodržava drugi krug predsjedničkih izbora u kojima se za naklonostbirača bore sadašnja predsjednica Megawati Sukarnoputri i bivšigeneral Susilo Bambang Yudhoyono.
DŽAKARTA, 20. rujna 2004. (Hina/Reuters) - U Indoneziji, najmnogoljudnijoj muslimanskoj zemlji na svijetu, u ponedjeljak se održava drugi krug predsjedničkih izbora u kojima se za naklonost birača bore sadašnja predsjednica Megawati Sukarnoputri i bivši general Susilo Bambang Yudhoyono.

Predizborne ankete pokazuju da Yudhoyono, koji je u prvom krugu izbora 5. srpnja dobio najviše glasova, ima značajnu prednost u odnosu na sadašnju predsjednicu.

Pravo glasa na prvim izravnim predsjedničkim izborima ima 151 milijun Indonežana, a izbore prate tisuće inozemnih promatrača.

Tko god pobijedi na izborima očekuju ga teški izazovi - borba protiv terorizma, odnosno hvatanje militanata povezanih sa Al Qaedaom, oživljavanje ekonomije i borba protiv korupcije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙