FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSKI ČASNIK: MASHADOV JE ZNAO ZA PRIPREME OTMICE U BESLANU

MOSKVA, 17. rujna 2004. (Hina/AFP) - Glasnogovornik ruskih vojnihsnaga sjevernog Kavkaza u petak je izjavio kako je radikalni čečenskivođa Aslan Mashadov "bio upoznat" s pripremama za otmicu u Beslanu,unatoč tomu što nije izravno sudjelovao u njezinoj organizaciji,izvijestila je u petak agencija Interfax.
MOSKVA, 17. rujna 2004. (Hina/AFP) - Glasnogovornik ruskih vojnih snaga sjevernog Kavkaza u petak je izjavio kako je radikalni čečenski vođa Aslan Mashadov "bio upoznat" s pripremama za otmicu u Beslanu, unatoč tomu što nije izravno sudjelovao u njezinoj organizaciji, izvijestila je u petak agencija Interfax.

Mashadov i dalje osuđuje terorističke napade. Nedavno je javno osudio otmicu u Beslanu.

Glasnogovornik glavnog stožera regionalnih ruskih vojnih snaga sjevernog Kavkaza Ilija Šabalkin za Interfax je komentirao pismo objavljeno u petak na internet stranicama kavkazcenter.com. u kojemu radikalni čečenski vođa Šamil Basajev preuzeo odgovornost za otmicu u školi u Beslanu. Rekao je kako za njega to nije novost.

"Već odavno znamo da iza nekoliko terorističkih napada stoji Basajev. Terorističku akciju u Beslanu mogao je planirati samo Basajev ili zločinci poput njega. Oni koji su u tome sudjelovali pripadali su raznim terorističkim skupinama", rekao je ruski časnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙