FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODRŽANE POLITIČKE KONZULTACIJE HRVATSKE I FINSKE

ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Državni tajnik u hrvatskomministarstvu vanjskih poslova Hido Biščević i državni tajnik uministarstva vanjskih poslova Finske Arto Mansala održali su učetvrtak u Zagrebu političke konzultacije dvaju ministarstava,priopćilo je hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova.
ZAGREB, 16. rujna 2004. (Hina) - Državni tajnik u hrvatskom ministarstvu vanjskih poslova Hido Biščević i državni tajnik u ministarstva vanjskih poslova Finske Arto Mansala održali su u četvrtak u Zagrebu političke konzultacije dvaju ministarstava, priopćilo je hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova.

Državni tajnici raspravljali su o bilateralnim odnosima dviju država, koji su ocijenjeni izvrsnima, o stanju u regiji, perspektivama proširenja Europske unije, te o transatlantskim odnosima, navodi se u priopćenju.

Finska je strana izrazila potporu eurointegracijskim aktivnostima Hrvatske, obećavši pomoć u projektima vezanim uz pristupanje Hrvatske Europskoj uniji.

Nakon održanih političkih konzultacija finskog državnog tajnika primio je ministar vanjskih poslova Miomir Žužul, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙