FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAČKI PREDSJEDNIK PRIZNAO DA TERORISTI POJAČANO DJELUJU

BRUXELLES, 16. rujna 2004. (Hina/AFP) - Privremeni irački predsjednikGhazi al-Yawar priznao je u srijedu u Bruxellesu da su teroristinedavno "pojačali svoju djelatnost" u Iraku, ali da će ta zemlja,"bude li Božja volja", ipak imati izbore u siječnju 2005. godine, kaošto je bilo predviđeno.
BRUXELLES, 16. rujna 2004. (Hina/AFP) - Privremeni irački predsjednik Ghazi al-Yawar priznao je u srijedu u Bruxellesu da su teroristi nedavno "pojačali svoju djelatnost" u Iraku, ali da će ta zemlja, "bude li Božja volja", ipak imati izbore u siječnju 2005. godine, kao što je bilo predviđeno.

"Trenutno smo suočeni s teorizmom, s terorističkim činima i s teroristima. Oni su nedavno pojačali svoju djelatnost", kazao je irački predsjednik nakon razgovora s europskim povjerenikom za vanjsku politiku Chrisom Pattenom.

"Potpuno smo odlučni u nakani da učinimo sve što je u našoj moći kako bismo poduprli izborni proces" u Iraku, kazao je Chris Patten, dodajući da je "užasnut" terorističkim napadom izvršenim u utorak izveden u Bagdadu, a u kojemu je smrtno stradalo 49 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙