FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JORDANSKI AUTOPRIJEVOZNIK PRESTAJE POSLOVATI U IRAKU

AMMAN , 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Vlasnik jordanskogprijevozničkog poduzeća koji posluje u Iraku u srijedu je izvijestioda će njegova tvrtka prekinuti s radom u toj zemlji da bi skupinaotmičara poštedjela život jednome od njegovih zaposlenika.
AMMAN , 15. rujna 2004. (Hina/AFP) - Vlasnik jordanskog prijevozničkog poduzeća koji posluje u Iraku u srijedu je izvijestio da će njegova tvrtka prekinuti s radom u toj zemlji da bi skupina otmičara poštedjela život jednome od njegovih zaposlenika.

"U utorak sam obavijestio sve svoje zaposlenike da prestajemo poslovati u toj zemlji, u skladu sa zahtjevima Brigada lavova za ujedinjenje koji su oteli zaposlenika mog poduzeća, Turkija Al-Breizata", rekao je vlasnik tvrtke, Ibrahim al-Zohbi.

Katarska satelitska televizija Al-Jazeera u utorak je objavila video snimku na kojoj članovi Brigada izvješćuju o otmici jordanskog vozača te prijete kako će ga ubiti u roku od 48 sati ako vlasnik poduzeća za koje Al-Breizat radi ne povuče svoje kamione iz Iraka.

Al-Jazeera je također objavila kako su otmičari od jordanskog vozača dobili priznanje prema kojemu se njegov poslodavac bavi transportom goriva za američke vojne snage.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙