FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ARGENTINSKI IZBORNIK BIELSA PODNIO OSTAVKU

BUENOS AIRES, 14. rujna (Hina/Reuters) - Tek nekoliko tjedana nakonšto je Argentina osvojila zlatnu olimpijsku medalju, te nešto više oddva mjeseca nakon što je na prvenstvu Južne Amerike bila druga,izbornik Marcelo Bielsa podnio je ostavku, objavila je argentinskadržavna televizija.
BUENOS AIRES, 14. rujna (Hina/Reuters) - Tek nekoliko tjedana nakon što je Argentina osvojila zlatnu olimpijsku medalju, te nešto više od dva mjeseca nakon što je na prvenstvu Južne Amerike bila druga, izbornik Marcelo Bielsa podnio je ostavku, objavila je argentinska državna televizija.

Nakon što su Gauči doživjeli debakl na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji očekivala se Bielsina smjena, no vodstvo Argentinskog nogometnog saveza pružilo mu je novu priliku. Međutim, nitko nije očekivao kako će Bielsa podnijeti ostavku nakon posljednjih rezultata i što je još važnije odličnih igara.

Prema argentinskim medijima Bielsin nasljednik bi trebao biti Carlos Bianchi, koji je na klupi Boca Juniorsa u posljednje četiri godine osvojio tri naslova Copa Libertadores.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙