FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BATMAN NA BALKONU BUCKINGHAMSKE PALAČE

LONDON, 13. rujna 2004. (Hina/AFP) - Aktivist organizacije za zaštituprava očeva "Fathers 4 Justice", odjeven kao Batman, uspio je uponedjeljak ući na balkon Buchinghamske palače, rezidencije britanskekraljice u Londonu, doznaje se od te organizacije i iz Palače.
LONDON, 13. rujna 2004. (Hina/AFP) - Aktivist organizacije za zaštitu prava očeva "Fathers 4 Justice", odjeven kao Batman, uspio je u ponedjeljak ući na balkon Buchinghamske palače, rezidencije britanske kraljice u Londonu, doznaje se od te organizacije i iz Palače.

Jason Hatch (33), rođen u Gloucesteru na zapadu Engleske, uspio se ušuljati na balkon unatoč nazočnosti zaštitara, priopćila je organizacija.

"Na balkonu Buckinghamske palače imamo nekoga tko se prerušio u Batmana", javio je "Fathers 4 Justice".

Buckinghamska palača je potvrdila da je na balkonu palače uljez, dodavši da je stvar u nadležnosti policije.

"Fathers 4 Justice" postao je poznat kada je u svibnju upao u Donji dom britanskog parlamenta i ljubičastim praškom zasuo premijera Tonyja Blaira koji je odgovarao na zastupnička pitanja, zbog čega je sjednica prekinuta.

Skupina "Fathers 4 Justice" bori se za zaštitu prava očeva i smatra da su britanski sudovi u slučajevima rastava brakova naklonjeniji majkama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙