FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUŠKARAC PRIVEDEN ZBOG IZGREDA PRED DOWNING STREETOM

LONDON, 10. rujna 2004. (Hina/AFP) - Londonska policija u petak jeprivela starijeg muškarca nakon što je čekićem počeo udarati pometalnim sigurnosnim vratima koja se nalaze na ulazu u Downing Street,ulicu u kojoj se nalazi rezidencija britanskog premijera, izvijestilisu službeni izvori.
LONDON, 10. rujna 2004. (Hina/AFP) - Londonska policija u petak je privela starijeg muškarca nakon što je čekićem počeo udarati po metalnim sigurnosnim vratima koja se nalaze na ulazu u Downing Street, ulicu u kojoj se nalazi rezidencija britanskog premijera, izvijestili su službeni izvori.

Policija je izvijestila da je na vratima počinjena samo manja šteta te da je muškarac priveden. Smatraju da nije riječ o terorističkom činu, već "nekoj vrsti prosvjeda ili činu mentalno poremećene osobe".

Premijer Tony Blair niti itko od članova njegove obitelji u trenutku napada nije se nalazio u rezidenciji.

Susjedna ulica u kojoj se nalazi ministarstvo obrane bila je zatvorena sat vremena dok su istražitelji pretraživali četvrt Whitehall.

Sigurnosna vrata postavljena su na ulazu u Downing Street 80-ih godina kako bi se spriječio mogući napad sjevernoirskih terorista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙