FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počele Vinkovačke jeseni

VINKOVCI, , 10. rujna 2004. (Hina) - Tridesetdevete Vinkovačke jesenipočele su večeras prvom od šest folklornih večeri, na kojima će spodručja Vukovarsko-srijemske županije nastupiti 53kulturno-umjetnička društva i 19 dječjih folklornih skupina.
VINKOVCI, , 10. rujna 2004. (Hina) - Tridesetdevete Vinkovačke jeseni počele su večeras prvom od šest folklornih večeri, na kojima će s područja Vukovarsko-srijemske županije nastupiti 53 kulturno-umjetnička društva i 19 dječjih folklornih skupina.

Folklorne večeri otvorio je vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer, a zatim su na pozornici na Trgu Vinkovačkih jeseni nastupila kulturno-umjetnička društva iz Rokovaca - Andrijaševaca, Bošnjaka, Đeletovaca, Donjeg Novog Sela, Slakovaca, Nuštra, Vinkovaca, Starih Jankovaca i Županje, te dječje skupine iz Đeletovaca, Županje i Donjeg Novog Sela.

Vinkovačke jeseni održavaju se od 10. do 19. rujna pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora i hrvatske Vlade.

Prema procjenama organizatora Grada Vinkovaca i Zajednice KUD-ova Vukovarsko-srijemske županije, samo na glavnim priredbama "Jeseni", koje će se održati od 17. do 19. rujna, nastupit će oko 7000 sudionika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙