FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Splitsko-dalmatinska županija-požar kod Konjskog

DIVULJE, 10. rujna 2004. (Hina) - Poslije 16 sati izbio je požar kodmjesta Konjskog u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji gase vatrogasciiz Klisa, Dugopolja, Muća i Vranjica.
DIVULJE, 10. rujna 2004. (Hina) - Poslije 16 sati izbio je požar kod mjesta Konjskog u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji gase vatrogasci iz Klisa, Dugopolja, Muća i Vranjica.

Na širem području Vrgorca kod sela Stilja, na području brda Matoki, gori visoka bjelogorična šuma. Požar je zahvatio 10 hektara, a gasi ga 15 vatrogasaca iz Vrgorca s četiri vozila.

Požar borove šume kod Sv. Fabijana na području Podstrana - Dugi Rat gase vatrogasci iz Splita, Žrnovnice, Podstrane i Dugog Rata. Opožareno je 20 hektara makije i mlade borove šume.

Požar na području Ciste Velike - Kravlja Draga, u kojemu gori šuma, gase vatrogasci iz Imotskog, Zagvozda i Lovreća. Opožareno je 20 hektara borove šume i niskog raslinja. Vatrogasci i dva protupožarna zrakoplova otklonili su opasnost od vatre koja je prijetila kućama i benzinskoj crpki.

Požar kod Vrlike, u miniranom području Koljana i Ježelića, širi se nošen vjetrom u planinsko nenaseljeno minirano područje, obraslo rijetkim raslinjem. Vatrogasci prate razvoj situacije, a širenje požara ne ugrožava objekte. Opožareno je 70 hektara niskog raslinja i nešto bukove šume, a trenutačno gori 100 četvornih metara trave u planinskom području na visini od 1000 metara.

Kod mjesta Stankovaca, na području Bile Vlake u Zadarskoj županiji, gori na miniranom području 32 hektara niskog raslinja. Na požarištu su vatrogasci iz Benkovca i Stankovaca te jedan protupožarni zrakoplov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙