FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požar između Podstane i Dugog Rata

DIVULJE, 10. rujna 2004. (Hina) - Požar borove šume između Podstrane iDugog Rata dojavljen je danas oko 12,15 sati, a u gašenju sudjelujuraspoložive vatrogasne snage splitskog područja i interventnavatrogasna postrojba MUP-a Divulje, izvijestio je Državni vatrogasnioperativni centar MUP-a u Divuljama u 13 sati.
DIVULJE, 10. rujna 2004. (Hina) - Požar borove šume između Podstrane i Dugog Rata dojavljen je danas oko 12,15 sati, a u gašenju sudjeluju raspoložive vatrogasne snage splitskog područja i interventna vatrogasna postrojba MUP-a Divulje, izvijestio je Državni vatrogasni operativni centar MUP-a u Divuljama u 13 sati.

Na području Čiste Velike dojavljen je požar borove šume. Svi raspoloživi vatrogasci tog područja upućeni su na požarište.

Na oba požarišta poslani su protupožarni zrakoplovi kanader.

Požar kod Vrlike, u miniranom području Koljana i Ježelića, koji se planuo jučer oko 11 sati, širi se nošen vjetrom u planinsko nenaseljeno minirano područje. Vatrogasci prate razvoj situacije, a širenje požara ne ugrožava objekte. Do sada je izgorjelo oko 70 hektara niskog raslinja i nešto bukove šume.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙