FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od lipnja do rujna istarski vatrogasci intervenirali 370 puta

PULA,10. rujna 2004.(Hina) - Županijski vatrogasni zapovjednik DinoKozlevac i zapovjednik pulske Javne vatrogasne postrojbe KlaudioKarlović na današnjoj su konferenciji za novinare u Puli podnijeliizvješće o ovogodišnjoj požarnoj sezoni istaknuvši kako su od lipnjado rujna istarski vatrogasci imali 370 intervencija, što je 19 postomanje nego lani kada ih je u tom razdoblju bilo ukupno 454.
PULA,10. rujna 2004.(Hina) - Županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac i zapovjednik pulske Javne vatrogasne postrojbe Klaudio Karlović na današnjoj su konferenciji za novinare u Puli podnijeli izvješće o ovogodišnjoj požarnoj sezoni istaknuvši kako su od lipnja do rujna istarski vatrogasci imali 370 intervencija, što je 19 posto manje nego lani kada ih je u tom razdoblju bilo ukupno 454.

Kozlevac je ocijenio da se organizacija gašenja požara pokazala izuzetno uspješnom, a u svim su akcijama zajednički sudjelovali članovi javnih vatrogasnih postrojba, pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava te predstavnici Hrvatskih šuma.

"Svi požari stavljeni su vrlo brzo pod nadzor i niti jedan nije poprimio katastrofalne razmjere", rekao je županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac koji je iznio podatak da im je po jednom požaru prosječno izgorjela površina od jednog hektara, dok je europski i svjetski prosjek, da bi se zadovoljilo kriterij efikasnosti, čak tri hektara.

Novinare je izvijestio o pozivu talijanske vlade vatrogascima Istarske i Primorsko-goranske županije za specijalističku obuku u vatrogasnoj školi i mjestu Montelibretti pokraj Rima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙