FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MATTHAUS IZIGRAO ČELNIKE CRYSTAL PALACEA

BUDIMPEŠTA, 9. rujna (Hina/Reuters) - Izbornik mađarske nogometnereprezentacije Lothar Matthaus izigrao je čelnike engleskogpremierligaša Crystal Palacea uvrstivši u sastav protiv Islandanapadača Sandora Torghellea.
BUDIMPEŠTA, 9. rujna (Hina/Reuters) - Izbornik mađarske nogometne reprezentacije Lothar Matthaus izigrao je čelnike engleskog premierligaša Crystal Palacea uvrstivši u sastav protiv Islanda napadača Sandora Torghellea.

Njemački stručnjak obećao je Englezima kako u susretu s Islandom neće koristiti Torghella, koji se još uvijek nije oporavio od ozljede gležnja. Međutim, Matthaus je u 66. minuti uveo u igru napadača Palace, koji je devet minuta kasnije postigao drugi pogodak za mađarsku reprezentaciju.

"Matthaus je neozbiljan i krajnje nekorektan. Poigrava se s tuđim zdravljem. Mogli smo na duže vremena ostati bez ovog igrača. Torghelle je imao neugodnu ozljedu i doktori su mu zabranili nastup. Pustili smo ga u Mađarsku kako bi bio sa suigračima, no Matthaus ga je uvrstio u momčad," kazao je trener Palace, Iain Dowie.

Mađarski reprezentativac je ovoga ljeta stigao u Crystal Palace iz MTK za 1.4 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙