FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

URAGAN FRANCES NAPREDUJE PREMA FLORIDI, NAJJAČI UDAR OČEKUJE SE VEČERAS

MIAMI, 4. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Uragan Frances, neštooslabljen, ali još uvijek vrlo snažan, krenuo je u subotu premaFloridi nakon što je poharao Bahame, pokidavši električne i telefonskekablove, poplavivši ceste uz obalu i odnijevši krovove s mnogih kuća,prenose u subotu agencije.
MIAMI, 4. rujna 2004. (Hina/Reuters) - Uragan Frances, nešto oslabljen, ali još uvijek vrlo snažan, krenuo je u subotu prema Floridi nakon što je poharao Bahame, pokidavši električne i telefonske kablove, poplavivši ceste uz obalu i odnijevši krovove s mnogih kuća, prenose u subotu agencije.

Domove je u floridskim gradovima napustilo nekoliko stotina tisuća stanovnika te američke države jer se poluotoku približava uragan čiji vjetrovi, prema posljednjim podacima, pušu brzinom od oko 170 km na sat.

Najsnažniji udar uragana na Floridi očekuje se u subotu kasno navečer, no gusta kiša i snažan vjetar očekuju se tijekom cijelog dana, izvijestili su meteorolozi. Također su upozorili da se uragan kreće sporo pa bi moglo potrajati do nedjelje navečer dok ne prijeđe područje cijelog poluotoka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙