FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

u tijeku sanacija požarišta u kaštel sućurcu

DIVULJE, 8. rujna 2004. (Hina) - Požarište u Kaštel Sućurcu jutros od7 do 9 sati vodom su natapala dva protupožarna zrakoplova Canadair, au tijeku je sanacija požarišta i dežurstvo, izvijestio je jutrosDržani vatrogasni operativni centar.
DIVULJE, 8. rujna 2004. (Hina) - Požarište u Kaštel Sućurcu jutros od 7 do 9 sati vodom su natapala dva protupožarna zrakoplova Canadair, a u tijeku je sanacija požarišta i dežurstvo, izvijestio je jutros Držani vatrogasni operativni centar.

U Kaštel Sućurcu istočno od groblja iza ponoći nastao je požar niskog raslinja i poljoprivrednih površina, koji se brzo, nošen vjetrom širio prema magistrali i kućama. Na terenu su, cijelu noć gasili vatrogasci interventne postrojbe Divulje te dobrovoljnih društava Mladost, Klis, Vranjic, Podstrana, Trogir, Gomilica, Solin, Žrnovnica, Kaštela i javne vatrogasne postrojbe Split ukupno 195 vatrogasaca i 34 vozila.

U vremenu od 0,50 do 3,50 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta D8, a od 1,30 do 8,30 sati Kaštel Sućurac ostao je bez električne energije.

Opožarena površina procjenjuje se na 25 ha, a u vatrenoj stihiji izgorjelo je nekoliko drvenih baraka (poljskih kućica).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙