FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI JEDAN POSTO VIŠE TURISTA

RIJEKA, 7. rujna 2004. (Hina) - Na području Primorsko-goranske županijeu prvih osam mjeseci ove godine zabilježeno je 1,63 milijuna dolazakaturista ili jedan posto više nego u istom lanjskom razdoblju, pri čemuje ostvareno 8,79 milijuna noćenja ili jedan posto manje nego lani.
RIJEKA, 7. rujna 2004. (Hina) - Na području Primorsko-goranske županije u prvih osam mjeseci ove godine zabilježeno je 1,63 milijuna dolazaka turista ili jedan posto više nego u istom lanjskom razdoblju, pri čemu je ostvareno 8,79 milijuna noćenja ili jedan posto manje nego lani.

Najviše noćenja u dosadašnjem dijelu godine ostvario je otok Krk, na kojem je ostvareno 29,11 posto ukupnog turističkog prometa Primorsko-goranske županije, a slijede Lošinj sa 17,4 posto i Rab sa 14,9 posto, izvjestila je Turistička zajednica ove županije.

Najviše noćenja u županiji ostvarili su gosti iz Njemačke, na koje se odnosi 25,8 posto od ukupnog broja noćenja, a slijede po broju noćenja gosti iz Italije, Slovenije i Austrije.

U kolovozu je zabilježeno 571.639 turista što je za dva posto više nego u kolovozu 2003, a noćenja je bilo 3,64 milijuna ili dva posto više nego u kolovozu prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙