FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BA 2005. uvodi novi let za Split i povećava broj letova za Dubrovnik

ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Britanska zrakoplovna kompanija BritishAirways početkom iduće godine uvodi tri tjedna leta iz Londona zaSplit, a od idućega ljeta planira uvesti i četiri dodatna tjedna letaiz Londona za Dubrovnik, izvijestili su danas iz hrvatskogpredstavništva te kompanije.
ZAGREB, 7. rujna 2004. (Hina) - Britanska zrakoplovna kompanija British Airways početkom iduće godine uvodi tri tjedna leta iz Londona za Split, a od idućega ljeta planira uvesti i četiri dodatna tjedna leta iz Londona za Dubrovnik, izvijestili su danas iz hrvatskog predstavništva te kompanije.

Let iz Londona, odnosno Zračne luke Gatwick, za Split nova je linija u ponudi British Airwaysa, a prvi let za Split planiran je za 27. ožujka iduće godine. Na toj će relaciji letjeti utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Osim toga, British Airways će zbog, kako napominju, izuzetno popularnih letova za Dubrovnik ove sezone, od idućega ljeta uvesti još četiri leta za Dubrovnik, čime će ta jadranska destinacija svakodnevno biti povezana sa Londonom.

Sveukupno, kako navode iz te kompanije, British Airways će imati kombinirani mjesečni kapacitet iz Velike Britanije za Hrvatsku od 5.600 mjesta po smjeru, a zračna flota Boeinga 737-400 letjet će deset puta tjedno za Hrvatsku.

Dodaju i da će se cijena povratne karte iz Splita i Dubrovnika kretati od 170 eura na više.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙