FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIZOZEMSKI ŠEF DIPLOMACIJE PISAO LAVROVU KAKO BI RAZJASNIO NESPORAZUME

DEN HAAG, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Nizozemski ministar vanjskihposlova Bernard Bot, čija zemlja trenutno predsjeda Europskom unijom,poslao je pismo svom ruskom kolegi Sergeju Lavrovu kako bi razjasnionesporazume proizašle iz njegovih izjava izrečenih nakon okončanjatalačke krize u Beslanu u Sjevernoj Osetiji.
DEN HAAG, 6. rujna 2004. (Hina/AFP) - Nizozemski ministar vanjskih poslova Bernard Bot, čija zemlja trenutno predsjeda Europskom unijom, poslao je pismo svom ruskom kolegi Sergeju Lavrovu kako bi razjasnio nesporazume proizašle iz njegovih izjava izrečenih nakon okončanja talačke krize u Beslanu u Sjevernoj Osetiji.

"Pokušali smo telefonski stupiti u kontakt s ministrom Lavrovom ali nismo uspjeli. Stoga smo poslali pismo ministarstvu vanjskih poslova u Moskvi i ruskom veleposlanstvu u Den Haagu", priopćio je Bart Jochems, glasnogovornik ministra Bota.

"Izjave ministra su krivo interpretirane. Ministar ocjenjuje da borba protiv terorizma traži suradnju svih nas. Želio je znati što se dogodilo kako bi shvatio na koji način možemo u toj borbi pomoći jedni drugima", objasnio je glasnogovornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙