FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ELEKTROMETAL U PRVOM POLUGODIŠTU OSTVARIO DOBIT

BJELOVAR, 6. rujna 2004. (Hina) - Neto dobit bjelovarskog Elektrometalau prvih šest mjeseci ove godine iznosila je 780 tisuća kuna ili 32,42posto više nego u istom lanjskom razdoblju, doznaje se iz izvještajakoji je ta tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.
BJELOVAR, 6. rujna 2004. (Hina) - Neto dobit bjelovarskog Elektrometala u prvih šest mjeseci ove godine iznosila je 780 tisuća kuna ili 32,42 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, doznaje se iz izvještaja koji je ta tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.

To je bolji poslovni rezultat u odnosu na prvo lanjsko polugodište, kada je ta tvrtka ostvarila dobit od 589 tisuća kuna.

Ukupni prihodi tvrtke u prvih šest mjeseci iznosili su 75,63 milijuna kuna i bili su gotovo na razini prošlogodišnjih.

Prihodi tvrtke od prodaje u zemlji manji su za 2,88 posto i iznosili su 71,22 milijuna kuna. U prvom polugodištu ove godine tvrtka nije ostvarila prihode od prodaje u inozemstvu.

I ukupni rashodi tvrtke neznatno su povećani i iznosili su 74,85 milijuna kuna.

Uprava tvrtke navodi da su u usporedbi s istim razdobljem lani troškovi nešto veći, ali i prihodi, te da su ostvarena dobit i rezultati poslovanja u okviru planiranog. Napominju da im je održavanje likvidnosti dosta otežano i da tvrtka vodi oko 400 sporova sa fizičkim osobama za utrošeni plin.

Najveći pojedinačni dioničar Elektrometala je Grad Bjelovar koji drži 24,22 posto dionica, a slijedi tvrtka Heplast pipe iz Preloga sa 6,69 posto dionica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙