FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka gradonačelnica pozvala djecu iz Sjeverne Osetije u odmarališta na Jadranu

ZAGREB, 4. rujna 2004. (Hina) - U povodu tragedije u Beslanu uSjevernoj Osetiji, izazvane brutalnim terorističkim činom, zagrebačkagradonačelnica Vlasta Pavić izrazila je spremnost da se uodmaralištima Grada Zagreba na jadranskoj obali organizira boravak zapedesetero djece s njihovim učiteljima i odgajateljima.
ZAGREB, 4. rujna 2004. (Hina) - U povodu tragedije u Beslanu u Sjevernoj Osetiji, izazvane brutalnim terorističkim činom, zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić izrazila je spremnost da se u odmaralištima Grada Zagreba na jadranskoj obali organizira boravak za pedesetero djece s njihovim učiteljima i odgajateljima.

Poziv djeci koja su preživjela taj zločin zagrebačka je gradonačelnica uputila cijeneći prijateljstvo dviju zemalja, posebice gradova Moskve i Zagreba, ali prije svega razumijevajući razmjere tragedije i brojne traume koje iz nje proizlaze, ističe se u današnjem priopćenju zagrebačkoga Gradskog poglavarstva.

Zagrebačka gradonačelnica uputila je, među ostalima, i pismo sućuti opunomoćenom predstavniku predsjednika Ruske Federacije za Središnju federalnu oblast Georgyu Sergeyevichu Poltavchenku u kojemu izražava najiskreniju sućut svima koji su izgubili svoje najmilije u tom bestijalnim i zločinačkom činu te cjelokupnoj ruskoj javnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙