FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POLICIJA OČEKUJE OKO 30.000 GLEDATELJA NA UTAKMICI HRVATSKA- MAĐARSKA

ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Na prvoj kvalifikacijskoj utakmicihrvatske nogometne reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo2006. protiv Mađarske sutra se na tribinama Maksimirskog stadionaočekuje oko 30 tisuća gledatelja, od čega 4000 mađarskih navijača,izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 3. rujna 2004. (Hina) - Na prvoj kvalifikacijskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2006. protiv Mađarske sutra se na tribinama Maksimirskog stadiona očekuje oko 30 tisuća gledatelja, od čega 4000 mađarskih navijača, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija je najavila da će poduzeti sve potrebne mjere kako bi se prije, za i poslije utakmice izbjegli bilo kakvi izgredi. Tako će, među ostalim, velik broj policajaca u civilu tijekom dana paziti na javni red i mir u javnom gradskom prijevozu. Područje oko stadiona osiguravat će veći broj policajaca koji će po potrebi zatvarati promet kako bi navijače propustila do stadiona.

Za gostujuće navijače osigurano je parkiralište na Žitnjaku, kod robne kuće Doma, s kojega će do stadiona biti prevezeni autobusima.

Mađarski navijači biti će smješteni na južnoj tribini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙