FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: PREDSJEDNIK MESIĆ ČESTITAO ZLATNIM RUKOMETAŠIMA

ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Neposredno pred početak ceremonijedodjele medalja, predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesićtelefonom je razgovarao s izbornikom hrvatske rukometne reprezentacijeLinom Červarom i svim rukometašima i članovima stručnog stožera čestaoosvajanje zlatne medalje.
ZAGREB, 29. kolovoza 2004. (Hina) - Neposredno pred početak ceremonije dodjele medalja, predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić telefonom je razgovarao s izbornikom hrvatske rukometne reprezentacije Linom Červarom i svim rukometašima i članovima stručnog stožera čestao osvajanje zlatne medalje.

Predsjednik Mesić je pored toga uputio i brzojav-čestitku u Atenu čestitajući na ovom izvanrednom uspjehu:

"Svjetskim prvacima i zlatnim olimpijcima, ekipi koja nas ne može razočarati, čestitam na osvojenom zlatu i zahvaljujem na radosti koju su nam pružili. Ovom medaljom još ste jednom dokazali svoj status najboljih svjetskih rukometaša, koji odličnom igrom i profesionalnim pristupom svakoj utakmici potvrđuju da su momčad u kojoj vlada pobjednički duh zajedništva. Vama i Vašim trenerima čestitam na osvojenoj medalji i želim ugodan put u domovinu među vaše navijače koju su vas srčano bodrili na svakoj utakmici", stoji u brzojavci predsjednika Mesića, koji se danas nalazi u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini pa mu je na izvanrednom uspjehu rukometaša čestitao i predsjedavajući Predsjedništva

BiH Sulejman Tihić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙