FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRITUŽBA KATOLIČKOG KOLEDŽA NA VOĆE U SEKSUALNIM POZAMA - UČENIČKA ŠALA

BONN, 1. rujna 2004. (Hina/dpa) - Izvještaje o katoličkom koledžu kojije prosjedovao protiv novih omota za bombone zato što prikazuju "voćeu seksualnim pozama" izazvala je - učenička šala, otkrilo se usrijedu.
BONN, 1. rujna 2004. (Hina/dpa) - Izvještaje o katoličkom koledžu koji je prosjedovao protiv novih omota za bombone zato što prikazuju "voće u seksualnim pozama" izazvala je - učenička šala, otkrilo se u srijedu.

Njemački žuti tisak na sva je zvona razglasio priču o "slatkišima oslikanim kao da vode ljubav s limunima" na omotima Maoama, novog prozvoda tvrtke Haribo iz Bonna.

Pritužbe iznesene u pismu Jezuitskog koledža St. Blasien nedaleko od Bonna govore da omoti u jarkožutim, crvenim i zelenim bojama prikazuju limune, jagode, višnje i naranče u radosnom seksu.

"Šokirani smo besramnim prikazom seksa na omotima", stoji u pismu kojim koledž prosvjeduje protiv omota novih voćnih bombona Maoam.

No pokazalo se kako su pismo napisali i na Internet postavili učenici koledža i to, kako su priznali, "kao šalu".

"Nisu ni pomislili da bi itko pri zdravom razumu mogao to shvatiti ozbiljno", rekao je zamjenik ravnatelja Ralph Mertens. "Prekorili smo dječake i rekli im da ne smiju na Internet postavljati ništa što nije odobreno, ali ne vidimo razloga za bilo kakve druge kaznene mjere", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙