FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEKSUALNO FRUSTRIRANA ČIMPANZA PEKINŠKOG ZOOLOŠKOG VRTA POČELA PUŠITI

PEKING, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Seksualna frustracija pretvorilaje ženku kineskog čimpanze pristojnog ponašanja u problematičnogprimata koji puši cigarete i pljuje na posjetitelje, javila je kineskanovinska agencija Xinhua.
PEKING, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Seksualna frustracija pretvorila je ženku kineskog čimpanze pristojnog ponašanja u problematičnog primata koji puši cigarete i pljuje na posjetitelje, javila je kineska novinska agencija Xinhua.

Feili, ženka čimpanze u gradu Zhengzhou u središnjoj pokrajini Henan, stekla je loše navike imitirajući posjetitelje koji su se pored nje "nedolično" ponašali, rekao je direktor Zoološkog vrata Liu Bing.

Međutim, kako je nastavio Liu, glavni uzrok njezine preobrazbe iz "nježne djevojke" u "beštiju" je taj što ne može naći zadovoljavajućeg mužjaka.

Čimpanze mužjaci u Zoološkom vrtu nisu uspjeli ispuniti Feilina seksualna očekivanja.

Dužnosnici Zoološkog vrta ističu da Feili nije postala ovisnica o nikotinu, no ona pokazuje u najmanju ruku bistro, ako već doista nije riječ i o očajničkom, ponašanju kako bi 'došla do dima'.

"Čimpanza pljuje na turiste i puši", prenosi agencija riječi jednog dječaka, posjetitelja vrta. "Upravo je neki turist bacio opušak ispred njezina kaveza, a ona ga je pokušala dohvatiti štapom".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙