FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: NAPADAČU NA BRAZILSKOG MARATONCA UVJETNA KAZNA

ATENA, 30. kolovoza (Hina/dpa) - Bivši irski svećenik Cornelius Horan(57) koji je u nedjelju napao u tom trenutku vodećeg maratonca,Brazilca Vanderleija de Limu, osuđen je na jednu godinu uvjetno zbogkršenja grčog Zakona o sportu, te sa 3.605 eura zbog napada.
ATENA, 30. kolovoza (Hina/dpa) - Bivši irski svećenik Cornelius Horan (57) koji je u nedjelju napao u tom trenutku vodećeg maratonca, Brazilca Vanderleija de Limu, osuđen je na jednu godinu uvjetno zbog kršenja grčog Zakona o sportu, te sa 3.605 eura zbog napada.

Horan je, odjeven u crveni kilt, zelene dokoljenke i zelenu beretku, utrčao na maratonsku stazu i izgurao De Limu sve do ruba ograde.

Dosuđena mu je tek uvjetna kazna zbog njegova mentalnog stanja. Horan je pred sudom izjavio kako se ispričava zbog svog postupka, te se nada da će mu biti oprošteno na Sudnji Dan.

Ovo nije prva Horanova ekshibicija na sportskim terenima. Prošle je godine odjeven u sličan kostim kao u Ateni utrčao na stazu u Silverstoneu za vrijeme utrke vozača formule 1, a osuđivan je i zbog ulazaka na terene u Wimbledonu tijekom trajanja najvećeg teniskog turnira na svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙