FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHARON U UTORAK OBJAVLJUJE DATUME POVLAČENJA IZ GAZE

JERUZALEM, 30. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer ArielSharon u utorak će objaviti precizan vremenski okvir za povlačenje izPojase Gaze i evakuaciju 8.000 židovskih naseljenika, do čega bisvakako trebalo doći prije isteka 2005. godine, priopćio je uponedjeljak izraelski dužnosnik.
JERUZALEM, 30. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer Ariel Sharon u utorak će objaviti precizan vremenski okvir za povlačenje iz Pojase Gaze i evakuaciju 8.000 židovskih naseljenika, do čega bi svakako trebalo doći prije isteka 2005. godine, priopćio je u ponedjeljak izraelski dužnosnik.

"Premijer, kako bi dokazao ozbiljnost svojih namjera, u utorak će pred parlamentarnom skupinom objaviti točne datume povlačenja koje će se odvijati po etapama", kazao je isti dužnosnik koji je želio ostati anoniman.

Prema njegovim riječima, premijer je to najavio tijekom sastanka vlade, nakon što je šef vojne obavještajne službe, general Aharon Zeevi, izjavio da palestinski predsjednik Jaser Arafat ne vjeruje u izraelsko povlačenje iz Gaze. Dužnosnik je objasnio da, prema Zeeviju, Arafat širi priče o tome da se Izrael ne namjerava povući iz Gaze kako bi, protiveći se promjenama unutar Palestinske samouprave, dobio na vremenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙