FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U PROMETNOJ NEZGODI U SREDANCIMA POGINUO DJEČAK, RODITELJI TEŠKO OZLIJEĐENI

SLAVONSKI BROD,, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Trinaestogodišnji dječakje poginuo, a njegovi roditelji su teško ozlijeđeni u prometnojnesreći koja se danas dogodila na južnom kolničkom traku autocesteZagreb - Lipovac kod mjesta Sredanci dvadesetak kilometara istočno odSlavonskog Broda.
SLAVONSKI BROD,, 24. kolovoza 2004. (Hina) - Trinaestogodišnji dječak je poginuo, a njegovi roditelji su teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se danas dogodila na južnom kolničkom traku autoceste Zagreb - Lipovac kod mjesta Sredanci dvadesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda.

U nesreći su sudjelovala dva automobila županjskih i švicarskih registracijskih oznaka. Stariji bračni par iz Škode Octavie županjskih registracijskih oznaka u nesreći je laške ozlijeđen. Uzrok nesreće se još utvrđuje.

Uslijed kontakta dvaju automobila, Peugeot 205 švicarskih registracijskih oznaka je skrenuo udesno i sletio s ceste, probio zaštitnu ogradu i zaustavio se u polju kukuruza. U tom vozilu dječak V. M. (13) poginuo je na mjestu događaja. Njegovi roditelji S. M. (66) i majka A.M. (47) s teškim ozljedama su prevezeni u brodsku bolnicu.

Za vrijeme očevida promet se tim se dijelom ceste prema Lipovcu odvijao pretjecajnim trakom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙