FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Našicama počeo međunarodni oldtimerski susret

NAŠICE, 28. kolovoza 2004. (Hina) - S oko 150 oldtimerskih automobila imotocikala sudionici 5. međunarodnog susreta oldtimera krenuli sujutros iz središta Našica na svoj ovogodišnji oldtimerski reli.
NAŠICE, 28. kolovoza 2004. (Hina) - S oko 150 oldtimerskih automobila i motocikala sudionici 5. međunarodnog susreta oldtimera krenuli su jutros iz središta Našica na svoj ovogodišnji oldtimerski reli.

Susretu su se odazvali članovi oldtimer klubova iz svih krajeva Hrvatske te iz Mađarske, Austrije, Srbije i Crne Gore i Slovenije.

Na prostoru ispred dvorca Pejačević Našičani su uživali u izložbi dobro očuvanih metalnih ljubimaca, među kojima je najviše pozornosti privukla crna "Tatra" iz 1939.

Dobrodošlicu su svim gostima zaželjeli dogradonačelnik Našica dr. Miroslav Mikoč i predsjednik Oldtimer kluba Našice Ivan Teklić.

Već po tradiciji, "oldtimere" je na start pozvao zvuk roga, a zanimljiva kolona proći će danas relacijom Našice-Čaglin-Slavonski Brod-Đakovo-Našice. Vožnja je duga 135 kilometara, a trajat će oko 10 sati.

Sutra će sudionici razgledati znamenitosti našičkoga kraja, a ovogodišnji susret okončat će na "Ribnjaku 1905." zajedničkim druženjem i podjelom priznanja.

Peti međunarodni oldtimerski susret organizirao je našički Oldtimer klub.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙