FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Našicama 5. Međunarodni oldtimerski susret

NAŠICE, 27. kolovoza 2004. (Hina) - U Našicama će sutra u 9 sati početi 5. međunarodni susret oldtimera - automobila i motocikala koji će ovegodine proći relaciju Našice-Čaglin-Slavonski Brod-Đakovo, a susret ćezavršiti u nedjelju na ribnjacima "Ribnjaka 1905." d.d., kraj Našica.
NAŠICE, 27. kolovoza 2004. (Hina) - U Našicama će sutra u 9 sati početi 5. međunarodni susret oldtimera - automobila i motocikala koji će ove godine proći relaciju Našice-Čaglin-Slavonski Brod-Đakovo, a susret će završiti u nedjelju na ribnjacima "Ribnjaka 1905." d.d., kraj Našica.

Staza je duga 135 kilometara, a predviđa se da će se sudionici proči za oko 10 sati.

U nedjelju, kada završava 5. međunarodni susret oldtimera, sudionici će razgledati znamenitosti našičkoga kraja - posjetit će Župnu crkvu svetoga Antuna Padovanskog i samostansku knjižnicu, te Zavičajni muzej i perivoj Velikoga parka.

Ovogodišnji susret okončat će na "Ribnjaku 1905." zajedičkim druženjem i podjelom priznanja.

Oldtimeri iz svih krajeva Hrvatske te iz susjednih država u Našice pristižu večeras, i za njih je na Pejačevićevom trgu od 21 sati priređena "Našička ljetna noć", na kojoj će ih zabavljati domaći glazbeni sastav "Oldtimeri".

Međunarodni susret oldtimera organizira Oldtimer klub Našice, a prošle godine bilo je 200-tinjak sudionika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙