FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: IZVJEŠĆE O STANJU I PROHODNOSTI CESTA

ZAGREB, 26. kolovoza 2004. (Hina) - U sjeverozapadnom i istočnom dijeluzemlje, kao i u unutrašnjosti, pada kiša pa Hrvatski autoklub (HAK)upozorava vozače na pozorniju vožnju i prilagodbu brzine vožnje samomstanju kolnika.
ZAGREB, 26. kolovoza 2004. (Hina) - U sjeverozapadnom i istočnom dijelu zemlje, kao i u unutrašnjosti, pada kiša pa Hrvatski autoklub (HAK) upozorava vozače na pozorniju vožnju i prilagodbu brzine vožnje samom stanju kolnika.

Od 19,50 sati zbog jakog vjetra Paški most zatvoren je za prvu skupinu vozila.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, dionica Otočac-Gospić, u tunelu Brezik je zbog izvanrednih radova brzina vožnje u oba smjera ograničena na 40 kilometara na sat, a sam promet preusmjeren iz preticajne u voznu traku, priopćio je HAK.

Na području Jadranske magistrale, Gorskog Kotara i Like, zbog vremenskih neprilika učestali su odroni kamenja što zahtjeva pozorniju vožnju.

U ostalom dijelu zemlje promet je umjerenog intenziteta i odvija se redovito.

Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona vozila duga je oko dva kilometra na ulazu u zemlju te se na prijelaz granice čeka oko dva sata, dok je na prijelazu Macelj kolona vozila na izlazu iz zemlje duga oko 1,5 do dva kilometra, a na prijelazu Lupinjak oko dva kilometra. Na ostalim se graničnim prijelazima prometuje nesmetano.

Do 1. studenog zatvoren je granični prijelaz Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo (od 7 do 19 sati), teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrola prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguća je na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama bez čekanja na ukrcaj u trajekte.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙