FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NYKANEN UHIĆEN POD SUMNJOM DA JE NOŽEM RANIO MUŠKARCA

HELSINKI, 26. kolovoza 2004. (Hina/DPA) - Legendarni finski skijaškiskakač 41-godišnji Matti Nykanen uhićen je pod sumnjom da je nožemranio muškarca u ljetnikovcu blizu mjesta Nokia, objavili su finskimediji.
HELSINKI, 26. kolovoza 2004. (Hina/DPA) - Legendarni finski skijaški skakač 41-godišnji Matti Nykanen uhićen je pod sumnjom da je nožem ranio muškarca u ljetnikovcu blizu mjesta Nokia, objavili su finski mediji.

Kad je policija stigla u ljetnikovac na mjestu nemilog događaja zatekla je teško ranjenog muškarca i Nykanena. Ranjeni muškarac prevezen je u bolnicu u Tampereu i nalazi se izvan životne opasnosti.

Prema pisanju tabloida Ilta-Sanmot incidentu je prethodila svađa. Ukoliko bude optužen, Nykanenu prijetu zatvorska kazna. U ožujku ove godine Nykanen je zaradio četveromjesečnu uvjetnu kaznu zbog napada na svoju bivšu suprugu, s kojom se nadavno ponovno oženio.

Među brojnim uspjesima koje je Nykanen ostvario tijekom karijere posebno se ističu četiri zlatne olimpijske medalje i isto toliko naslova svjetskog prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙