FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSKVA: NAJMANJE ČETVORO RANJENIH U EKSPLOZIJI NA AUTOBUSNOJ POSTAJI

MOSKVA, 24. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Eksplozija u bliziniautobusne postaje u južnom dijelu Moskve ranila je u utorak najmanječetiri osobe, objavila je gradska policija.
MOSKVA, 24. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Eksplozija u blizini autobusne postaje u južnom dijelu Moskve ranila je u utorak najmanje četiri osobe, objavila je gradska policija.

Glasnogovornica policije rekla je da nema poginulih u eksploziji koja je odjeknula u 15.45 sati po srednjeeuropskom vremenu. Druge pojedinosti nije objavila.

Novinska agencija Interfax prenosi, pozivajući se na policijske izvore, da je eksplozivna naprava bila pričvršćena za rasvjetni stup kod stajališta za autobus. Zasad nema naznaka tko je postavio bombu, javlja Interfax.

Manje eksplozije, kojima kriminalne skupine označavaju svoj teritorij ili zastrašuju suparnike, nisu neuobičajene u Moskvi. No, posljednjih nekoliko godina neke su eksplozije u gusto naseljenim gradskim četvrtima prouzročile brojne žrtve. Vlasti za te napade optužuju čečenske pobunjenike, koji odbacuju svaku odgovornost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙