FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP: Prva sjednica novog NO HFP-a zakazana za 6. rujna

ZAGREB, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Sjednica novog Nadzornog odboraHrvatskog fonda za privatizaciju (NO HFP) zakazana je za 6. rujna, aosim biranja predsjednika NO očekuje se da će članovi raspravljati i ofinancijskom poslovanju HFP-a, doznaje se danas iz Fonda.
ZAGREB, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Sjednica novog Nadzornog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju (NO HFP) zakazana je za 6. rujna, a osim biranja predsjednika NO očekuje se da će članovi raspravljati i o financijskom poslovanju HFP-a, doznaje se danas iz Fonda.

To će ujedno biti i prva sjednica novog NO HFP-a, kojeg je Hrvatski sabor imenovao 30. travnja. Tada je ujedno i prestao važiti mandat dotadašnjim članovima.

Novi su članovi NO HFP-a iz redova saborskih zastupnika postali Perica Bukić, Dragica Zgrebec, Miroslav Rožić i Josip Sudec, dok je iz reda uglednih financijskih stručnjaka u NO ušao Željko Švedl te Jadranko Mijalić (ujedno i zadnji predsjednik NO HFP-a).

Po položaju pak novim članovima NO HFP-a postali su predsjednici tri saborska odbora - za gospodarstvo, razvoj i obnovu, za financije i državni proračun te za turizam - Gordan Jandroković, Šime Prtenjača i Ante Markov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙