FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVIJE BOMBE U DVA LJETOVALIŠTA U GALICIJI: ČETVERO LAKŠE OZLIJEĐENIH

MADRID, 21. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Dvije bombe nevelike snageeksplodirale su u subotu u galicijskim gradovima Sanxenxo i Baiona, nasjeverozapadu Španjolske, pri čemu su četiri osobe lakše ozlijeđene,nakon što je nepoznata osoba tvrdeći da pripada ETA-i upozorila da suu tim ljetovalištima podmetnute dvije eksplozivne naprave, premanajnovijim podacima iz područne policijske postaje.
MADRID, 21. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Dvije bombe nevelike snage eksplodirale su u subotu u galicijskim gradovima Sanxenxo i Baiona, na sjeverozapadu Španjolske, pri čemu su četiri osobe lakše ozlijeđene, nakon što je nepoznata osoba tvrdeći da pripada ETA-i upozorila da su u tim ljetovalištima podmetnute dvije eksplozivne naprave, prema najnovijim podacima iz područne policijske postaje.

Dvoje Portugalaca i dvoje Španjolaca lakše su ozlijeđeni u Sanxenxu, izjavila je glasnogovornica policije koja je napomenula kako je učinjena manja materijalna šteta.

Eksplozivne naprave ostavljene su u dva kontejnera za staklo u blizini nautičkog kluba u Sanxenxu i u marini Baione, koju su snage sigurnosti evakuirale.

U Baioni su policijski stručnjaci izveli kontroliranu eksploziju naprave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙