FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SLOVENSKO MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA ODBACUJE KRITIKE DA JE PASIVNO SPRAM PROBLEMA MORSKE GRANICE

LJUBLJANA,20. kolovoza(Hina) - Unatoč sezoni godišnjih odmoraministarstvo vanjskih poslova reagiralo je na incidentne situacije uPiranskom zaljevu, navelo je slovensko ministarstvo vanjskih poslovaza mariborski list "Večer" reagirajući na jedno od pisama čitateljakoje objavljuje slovenski tisak, a u kojim se diplomate optužuju za"pasivnost" u vezi s problematikom granice na moru.
LJUBLJANA,20. kolovoza(Hina) - Unatoč sezoni godišnjih odmora ministarstvo vanjskih poslova reagiralo je na incidentne situacije u Piranskom zaljevu, navelo je slovensko ministarstvo vanjskih poslova za mariborski list "Večer" reagirajući na jedno od pisama čitatelja koje objavljuje slovenski tisak, a u kojim se diplomate optužuju za "pasivnost" u vezi s problematikom granice na moru.

"Vrlo ozbiljno tretiramo incidente koji imaju elemente kršenja teritorijalne cjelovitosti i međunarodnih sporazuma. Želimo pojasniti da djelujemo na različit način i tehnički reagiramo različitim kanalima i metodama. Želimo da je naš rad što transparentniji, ali ne bi imalo smisla ni koristi kad bismo sve poteze odmah objavljivali", odgovorila je u petak u mariborskom listu "Večer" glasnogovornica ministarstva vanjskih poslova Martina Skok na tvrdnje čitatelja lista Aleksandra Krebelja objavljene dva dana ranije kako slovenska diplomacija mlako reagira na "dobro pripremljene i učinkovito vođene napade iz Zagreba", te da "šutnja službene Ljubljane vrijeđa slovenske građane".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙